RivMed | Despre noi
21523
page-template-default,page,page-id-21523,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Despre noi

RIVMED s-a infiintat in anul 2002 la initiativa unui grup de profesionisti in domeniul medical. Principalul obiect de activitate este furnizarea de servicii medicale, cu accent pe medicina muncii. Inca de la inceput am fost preocupati de oferirea unor servicii complete de medicina muncii, caracterizate de promptitudine si calitate deosebita.

In anul 2014 am decis diversificarea serviciilor oferite si am apelat la ajutorul unui proiect cu cofinantare europeana. Titlul proiectului este: „Cresterea competitivitatii SC RIVMED SRL prin diversificarea serviciilor integrate de radiologie si medicina muncii” si a fost finantat prin Programul Operational Regional, Axa prioritara 4 „Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, Domeniul de interventie 4.3 „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”.

Ne-am propus dezvoltarea unui centru medical modern de servicii integrate de imagistica medicala si medicina muncii cu aparatura moderna si personal calificat. Cu ajutorul acestui proiect am achizitionat aparatura de radiologie digitala de cea mai noua generatie si un ecograf performat, varf de gama.

Noi spunem ca implementarea acestui proiect este o reusita si va asteptam sa apelati cu incredere la serviciile noastre.

Echipa RIVMED